testing

Για φακούς επαφής κορυφαίας κατασκευής, απευθυνθείτε στους ειδικούς

Για φακούς επαφής κορυφαίας κατασκευής, απευθυνθείτε στους ειδικούς

Slider

#forao_fakous

Υπερήφανος υποστηρικτής της εκστρατείας ενημέρωσης Φοράω Φακούς – Ενημερώνομαι Υπεύθυνα. Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.foraofakous.gr/

φακοι επαφης

Στο Οptical House δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους φακούς επαφής, προμηθεύοντας ΜΟΝΟΝ φακούς από υλικά τελευταίας γενιάς, που επιτρέπουν την άρτια οξυγόνωση του κερατοειδή, καθιστώντας ασφαλή και υγιεινή την καθημερινή χρήση τους.

Ημερήσιας αντικατάστασης – Miru 1 day

25,00€

Mηνιαίας αντικατάστασης

35,00€

Μηνιαίας Αστιγματισμού

50,00€

Miru 1-Month Multifocal

55,00€

Menicon PremiO

27,00€

Menicon PremiO Toric

27,00€

Instagram

G 👀d Morning !
Δοκιμάστε τους επαναστατικούς φακούς επαφής μιας χρήσης Miru 1 day flat pack της Menicon που εξασφαλίζουν ενυδάτωση και άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
April Miru 1 day campaign buy 3 get 1 free !

#contactlenses #menicon #miru1day #hygiene #flatpack #opticalhousegr #miruistosee #contactlens #wecareforyoureyes #comfort #vision #myopia #ohcontactlenses
...

Οι Miru 1 month κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και αποτελούν τους κορυφαίους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης 3ης γενιάς για τη διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας , του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας !

Miru, the new way to see !! https://contact-lenses.gr/contact-lenses/miru-1-month.html
...
...
#contactlenses_gr #menicon #miru1month #myopia #miruistosee #contactlenses #wecareforyoureyes #vision #astigmatism #presbyopia #comfort #safety #hygiene #ohcontactlenses
...

Μenicon Miru, the new way to see !

ΜIro contact lenses @opticalhouse !
...
...
#opticalhousegr #miru1day #miru1month #menicon #japan #miruistosee #ohcontactlenses #contactlenses
...

Επισκεφτείτε τα καταστήματα Optical House και ζητήστε τους επαναστατικούς φακούς επαφής μιας χρήσης Miru 1 day της Menicon, τους φακούς με την καινοτόμο επίπεδη συσκευασία που προσφέρουν μέγιστη υγιεινή και άνεση καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. ...
...
#opticalhousegr #optometry #contactlenses #menicon #miru1day #hygiene #miruistosee #contactlens #disposablecontactlens #ohcontactlenses
...

Οι φακοί επαφής Miru κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, με το όνομά τους να προέρχεται απο την ομώνυμη λέξη που σημαίνει «να βλέπεις».
Οι Μiru εχουν εξελιγμένους οπτικούς σχεδιασμούς για την άριστη διόρθωση της μυωπίας / υπερμετρωπίας, του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας !! Το προηγμένο υλικό κατασκευής τους και η καινοτόμος επεξεργασία επιφάνειας εξασφαλίζει εξαιρετική οξυγόνωση, απαραίτητη για την υγιεινή των οφθαλμών, άνεση από το πρωί έως το βράδυ και αντοχή στα λίπη και τις πρωτεΐνες των δακρύων.
...
...
#OpticalHouseGR #miru1month #miruistosee #contactlenses #menicon #Japan #ohcontactlenses
...

You need to see in order to read !

Miru is to see !

#OpticalHouseGR #menicon #repost #miru1day #flatpack #contactlens #madeinjapan #repost #meniconmiru #ohcontactlenses
...

Οι επαναστατικοί φακοί επαφής μιας χρήσης Miru 1 day flat pack της Menicon είναι συσκευασμένοι σε επίπεδη θήκη πάχους ενός χιλιoστού, που εκτός απο την εργονομία που προσφέρει, συμβάλει στην καλύτερη υγιεινή, περιορίζοντας την επαφή των χεριών με την εσωτερική πλευρά του φακού επαφής, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες μολύνσεων απο βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Miru is to see !

#OpticalHouseGR #contactlenses #menicon #miru1day #hygiene #flatpack #miruistosee #contactlens #comfort #vision #myopia #innovation #ohcontactlenses
...

Oρθή χρήση στους φακούς επαφής κάνεις όταν ακολουθείς πιστά και πλήρως τους κανόνες φροντίδας, συντήρησης και υγιεινής που παρέχονται από τον Εφαρμοστή Φακών Επαφής και αντικαθιστάς τους φακούς επαφής στο χρόνο που σου έχει υποδείξει.

Ενημερώσου από τους ειδικούς κι έμπειρους εφαρμοστές στα καταστήματα Optical House για νέα υλικά φακών επαφης που εξασφαλίζουν μέγιστη υγιεινή και ασφάλεια.
Περισσότερες πληροφοριες για την ενδεδειγμένη χρήση και τη διάρκεια των φακών που χρησιμοποιείς, όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή τους θα βρεις στο www.foraofakous.gr
#Repost @forao_fakous
#opticalhousegr #contactlenses #campaign #foraofakous #fakoiepafis #ohcontactlenses
...

φακοι επαφης

Οι φακοί επαφής υδρογέλης, ετήσιας ή μηνιαίας αντικατάστασης, κυριάρχησαν στην αγορά των φακών για δεκαετίες αλλά έχουν πια αντικατασταθεί από τους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης, οι οποίοι επιτρέπουν υψηλότερη μεταβίβαση οξυγόνου στον κερατοειδή, περιορίζοντας τις επιπλοκές και τα παθολογικά βιομικροσκοπικά ευρήματα που αποτελούν συμπτώματα χρόνιας υποξίας του κερατοειδή, τα οποία εμφανίζονται συνήθως από τη χρήση φακών με υλικά προηγούμενης γενιάς (υδρογέλης).

 

Οι φακοί σιλικόνης-υδρογέλης αποτελούν τους ιδανικούς φακούς στις περισσότερες περιπτώσεις, ιδιαίτερα για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εποχιακών αλλεργιών ή ξηροφθαλμία στο περιβάλλον εργασίας τους, καθώς τα επίπεδα υδροφιλίας τους αποτρέπουν την «αφυδάτωση» του φακού επαφής κατά τη διάρκεια της χρήσης.

 

Στα καταστήματα Optical House, μπορείτε να βρείτε φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης κορυφαίων εταιρειών (π.χ. Acuvue Oasys της Johnson & Johnson, Air Optix Aqua της Alcon), καθώς και τους καινοτόμους φακούς σιλικόνης υδρογέλης 3ης γενιάς της Ιαπωνικής εταιρείας Menicon (PremiO – 15θήμερης αντικατάστασης, Μiru 1 month – μηνιαίας αντικατάστασης ). Όλοι οι παραπάνω φακοί, λόγω της υψηλής οξυγόνωσης, έχουν εξασφαλίσει άδεια από το FDA για 7 ημέρες συνεχή χρήση και στον ύπνο. Σε κάθε περίπτωση, η παρατεταμένη χρήση είναι απαραίτητο να έχει εγκριθεί πρώτα από τον εφαρμοστή.

 

Σε περιπτώσεις υψηλής μυωπίας ή υπερμετρωπίας, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής εξατομικευμένων φακών επαφής (τριμηνιαίας ή ετήσιας αντικατάστασης) για τις ανάγκες κάθε χρήστη. Ιδανική πρόταση για τις απαιτητικές εφαρμογές αποτελούν οι φακοί επαφής σιλικόνης-υδρογέλης Indivisual και Vintage της Menicon. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε από τους ειδικούς!