εφαρμογές φακών για θεραπευτική χρήση | Optical House

skip to main content

εφαρμογές φακών για θεραπευτική χρήση

Παιδική ΌρασηΠίνακας Οπτικής ΟξύτηταςΑθλητική ΌρασηΟπτομετρία

Οι φακοί επαφής εκτός απο μέσο διόρθωσης των διαθλαστικών ατελειών του οφθαλμού αποτελούν έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο πρόσθετης θεραπείαςγια μεγάλο εύροςοφθαλμικών διαταραχών. Καθώς λειτουργούν ως προστατευτικοί επίδεσμοι (bandage), οι «θεραπευτικοί φακοί επαφής» είναι συνήθως μεγάλης διαμέτρου και χρησιμοποιούνται για ημερήσια ή παρατεταμένη χρήση.

Οι φακοί επαφής για θεραπευτική χρήση συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ακεραιότητας του κερατοειδούς, επιταχύνοντας την επούλωσηπληγών του επιθηλίου και του στρώματός του, ενώ παράλληλα, ελαχιστοποιούν τα συμπτώματα των ασθενών και ανακουφίζουν απο οφθαλμικούς πόνους.Χρησιμοποιούνται συχνά,για την ελεγχόμενη απελευθέρωση φαρμάκων, την ενυδάτωση του κερατοειδούς καθώς καιγια τη στήριξη και τη μηχανικήπροστασίατου απο ξένα σώματαείτεαπο την τριβή των βλεφάρων.

Η χρήση τους συστήνεται σε πλήθος οθφαλμικών επιπλοκών όπως: εντρόπιο, τριχίαση, πτώση βλεφάρων, φυσσαλιδώδη κερατοπάθεια, εκδορά, έλκος, οίδημα κερατοειδούς, κερατο-επιπεφυκίτιδα.Μετά απο επεμβάσεις κερατοειδούς και ιδιαίτερα διαθλαστικής χειρουργικής, η χρήση θεραπευτικών φακών επαφής είναι καθοριστικής σημασίας καθώς επιταχύνει την επούλωση του επιθηλίου του κερατοειδούς.

Τα τελευταία χρόνια, χάρη στη νέα γενιά υλικών σιλικόνης-υδρογέλης που παρέχουν υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου και ιδανική υδροφιλία, οι μαλακοί (αλλά και ημί-σκληροι, σκληρικοί) θεραπευτικοί φακοί επαφής είναι η ιδανική επιλογήγια την αντιμετώπιση πολλών οφθαλμικών παθήσεων.

Το OpticalHouse διαθέτει ευρύ φάσμαφακών ειδικών προδιαγραφώνκαι παρέχει τη δυνατότητα παραγγελίας και εφαρμογής θεραπευτικών φακών επαφής, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη.

οι μισοί μαθητές Γυμνασίου και το ένα τρίτο των μαθητών Δημοτικού, συμμετέχουν στις σχολικές δραστηριότητες με μειωμένη όραση;

Παρέχετε στα παιδιά καλύτερη όραση.

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting