Γυαλιά ηλίου με πολωτικά φίλτρα και εσωτερικές επιστρώσεις | Optical House

skip to main content

Γυαλιά ηλίου με πολωτικά φίλτρα και εσωτερικές επιστρώσεις

Thierry Lasry CollectionFaCE a FaCE Sun CollectionMYKITA Sun CollectionDita Sun CollectionThierry Lasry... Ο σχεδιαστής της MadonnaThierry Lasry... Ο σχεδιαστής της Madonna

Οι λάτρεις των αθλημάτων της θάλασσας και του βουνού μπορούν να προμηθευτούν γυαλιά ηλίου με ειδικούς φακούς που έχουν πολλαπλές εσωτερικές επιστρώσεις και πολωτικά φίλτρα που περιορίζουν στο ελάχιστο την ένταση της ανακλόμενης (από τη θάλασσα ή το χιόνι) ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν το contrast των εικόνων. Φακούς με τα παραπάνω χαρακτηριστικά παρέχουν οι συλλογές γυαλιών ηλίου Maui Jim, Vuarnet, Serengeti, που αποτελούν τους πιο αναγνωρισμένους, διεθνώς, κατασκευαστές γυαλιών ηλίου υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, διατίθενται και ειδικά σχεδιασμένοι τύποι φακών ηλίου για εργονομικές εφαρμογές στην οδήγηση, το τέννις και το γκόλφ και άλλοι που ενδείκνυνται για χρήση σε περιπτώσεις ασθενών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, για την αποφυγή της φωτοφοβίας.

πρόσφατες έρευνες υπολόγισαν τον παγκόσμιο πληθυσμό των πρεσβυώπων σε 1.5 δισεκατομμύρια, εκτιμώντας σε 600 εκατομμύρια αυτούς που παρουσιάζουν σημαντικές διαταραχές στην κοντινή όραση λόγω έλλειψης γυαλιών ή  υπο-διόρθωσης;

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting