Lightec Eyewear | Optical House

skip to main content

Lightec Eyewear

Alpha 23: Με τεχνολογία βάρους 6-9 gr!Alpha 23: Με τεχνολογία βάρους 6-9 gr!Alpha 25: Σύγχρονη ματιά, σύγχρονα υλικά.

Η χρήση υλικών όπως ανοξείδωτο ατσάλι, ίνες άνθρακα, TR90 και καουτσούκ πολυουρεθάνης σε συνδυασμό με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό, χωρίς βίδες και ελατήρια στις εύκαμπτες αρθρώσεις, προσδίδει στους σκελετούς της γαλλικής εταιρείας LIGHTEC άνεση λίγων γραμμαρίων!

Ο ανοξείδωτος χάλυβας που χρησιμοποιείται για τα μεταλλικά μέρη καθιστά ολόκληρο το σκελετό εξαιρετικά ευέλικτο, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη στιβαρότητά του και την ανθεκτικότητά του στη διάβρωση.

Οι σκελετοί των γυαλιών διακρίνονται για την τεχνική καινοτομία τους, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας flex άρθρωση χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα, χωρίς  «άξονα» και βίδες. Επιπλέον, όπως υποδηλώνει το όνομα της μάρκας, είναι εξαιρετικά ελαφρύ, τόσο από την άποψη του βάρους όσο και από την αίσθηση που αφήνουν βλέποντάς τα στο πρόσωπο του χρήστη.

Σειρές όπως οι ALPHA 18 and ALPHA 21 ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες για περισσότερο χρώμα στη μετώπη χωρίς εκπτώσεις στην άνεση, την αντοχή και το βάρος. Η συνολική σχεδίαση του κάθε μοντέλου παράγει μια ασυναγώνιστη εμπειρία για εκείνον που τα φοράει. Στα καταστήματα Optical House θα βρείτε μεγάλη ποικιλία της εταιρείας  τόσο σε ανδρικά όσο και σε γυναικεία γυαλιά οράσεως, διαφορετικού ύφους, υλικού και χρώματος.

Επειδή όλοι έχουμε διαφορετικά σχήματα προσώπου, τα μοντέλα της LIGHTEC  μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο προσώπου από τον οπτικό σας.

Με την πάροδο των ετών, LIGHTEC έχει προσθέσει στη συλλογή της πολλά βραβεία σχεδιασμού, ξεκινώντας από το 1999 (Silmo d'Argent), όταν η εταιρεία ήταν μόλις δύο ετών, Ακολούθησε το Γαλλικό Ινστιτούτο Σχεδιασμού (βραβείο σχεδιασμού 2000) και η Γαλλική Υπηρεσία για την Προώθηση της Βιομηχανικής Δημιουργίας (βραβείο σχεδιασμού 2000). Η LIGHTEC αναγνωρίστηκε διεθνώς με το βραβείο Good Design στην Ιαπωνία, και το 2010, το Best New Product στην έκθεση East Vision της Νέας Υόρκης. Τέλος, το 2012, κέρδισε το βραβείο Silver V για τα γυαλιά ηλίου του στο Χονγκ Κονγκ.

O επικεφαλής σχεδιασμού Jean-Baptiste Bouvier έχει εισαγάγει μια αυστηρή διαδικασία για να εξασφαλίσει την άνεσή τους σε «πραγματικά πρόσωπα» διαφόρων σχημάτων πριν προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο των τεχνικών σχεδίων από μηχανικούς. Στόχος είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ των επιθυμιών του σχεδιασμού και τις ανάγκες της μηχανικής.

Αναφορικά με τη συλλογή ηλίου ο Jean-Baptiste Bouvier τονίζει ότι είναι μικρή σε σχέση με την αντίστοιχη των γυαλιών οράσεως, αλλά εξίσου εξελιγμένη ως προς το σχεδιασμό και την κατασκευή. Φυσικά δεν έχουν βίδες και καμία συγκόλληση. Κατασκευάζονται με ειδική επεξεργασία και κάμψη του μετάλλου ενώ ένα μικρό άγκιστρο κρατά τη μετώπη. Οι φακοί από νάιλον που χρησιμοποιούνται στα γυαλιά ηλίου είναι οι ελαφρύτεροι πολωτικοί της αγοράς, κόβονται χωρίς περιορισμούς, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την προστασία και την άνεση των χρηστών.

Στόχος της LIGHTEC είναι να συνεχίσει να προσφέρει ελαφριά, άνετα αλλά τεχνικά πολύπλοκα γυαλιά και δεν σταματά την αναζήτηση νέων υλικών προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει την χαρακτηριστική ευέλικτη άρθρωση που έκανε ευρέως γνωστή την εταιρεία.

 

 

 

 

ο αριθμός των ατόμων με διαταραχές στην όραση ανέρχεται σε περίπου 285 εκατομμύρια, το 65% των οποίων είναι ηλικίας άνω των 50 ετών; Από αυτούς, 39 εκατομμύρια υπολογίζεται ότι είναι οι τυφλοί.

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting