σιλικόνης-υδρογέλης | Optical House

skip to main content

σιλικόνης-υδρογέλης

Φακοί ΕπαφήςΦακοί Επαφής Menicon PremiOΦακοί Επαφής

Σημαντική εξέλιξη των φακών υδρογέλης αποτελούν οι φακοί επαφής από υλικά που περιέχουν και σιλικόνη, γνωστοί ως φακοί σιλικόνης-υδρογέλης (SiH), οι οποίοι λόγω της υψηλής διαπερατότητας σε οξυγόνο περιορίζουν τις επιπλοκές και τα παθολογικά βιομικροσκοπικά ευρήματα που αποτελούν συμπτώματα χρόνιας υποξίας (μειωμένης οξυγόνωσης) του κερατοειδή, τα οποία εμφανίζονται συνήθως από τη χρήση φακών με υλικά προηγούμενης γενιάς (φακοί υδρογέλης). Οι φακοί SiH αποτελούν τους ιδανικούς φακούς στις περισσότερες περιπτώσεις,  ιδιαίτερα για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εποχιακών αλλεργιών ή ξηροφθαλμία στο περιβάλλον εργασίας τους, καθώς τα επίπεδα υδροφιλία τους δεν επιτρέπουν την «αφυδάτωση» του φακού επαφής κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Στα καταστήματα Optical House, μπορείτε να βρείτε τους φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης Menicon PremiO (15θήμεροι) της Menicon και Acuvue Oasys (15θήμεροι) της Johnson & Johnson καθώς και τους Air Optix Aqua (μηνιαία αντικατάσταση). Όλοι οι παραπάνω φακοί, λόγω της υψηλής οξυγόινωσης, έχουν εξασφαλίσει άδεια από το FDA για 7 ημέρες συνεχή χρήση και στον ύπνο. Για χρήστες με μεγαλύτερες απαιτήσεις συνεχούς χρήσης (για 30 ημέρες) υπάρχει ο Air Optix Night & Day της Ciba Vision. Σε κάθε περίπτωση, η παρατεταμένη χρήση είναι απαραίτητο να έχει εγκριθεί πρώτα από τον εφαρμοστή.

Σε περιπτώσεις πολύ υψηλής μυωπίας, υπερμετρωπίας ή αστιγματισμού, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής εξατομικευμένου φακού επαφής (τριμηνιαίας ή εξαμηνιαίας αντικατάστασης) για τις ανάγκες κάθε χρήστη. Ιδανική πρόταση για τις απαιτητικές εφαρμογές αποτελούν οι φακοί επαφής σιλικόνης-υδρογέλης Indivisual (Menicon-NKL) και IQ eye (Menicon-David Thomas). Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε απο τους ειδικούς! 

ένα σημαντικό ποσοστό των τροχαίων ατυχημάτων σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού οφείλεται σε μειωμένη όραση των οδηγών; Μην παίζεται με τη ζωή σας.

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting