φακοί επαφής PremiO | Optical House

skip to main content

φακοί επαφής PremiO

Φακοί Επαφής PremiO

Tο Φθινόπωρο του 2008 η Menicon παρουσίασε στην επιστημονική κοινότητα τον μαλακό φακό επαφής σιλικόνης-υδρογέλης PremiO (και τον PremiO Toric για τη διόρθωση του αστιγματισμού), ο οποίος κυκλοφόρησε άμεσα στην Ευρωπαϊκή αγορά αποκομίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια. Ο PremiO ενδείκνυται για 15θήμερη χρήση. Στην Ελλάδα μπορείτε να τον βρείτε μόνο στα καταστήματα Optical House στο Ηράκλειο Κρήτης και τη Ρόδο και σε επιλεγμένα οπτικά από το Νοέμβριο του 2010.

Ο Menicon PremiO, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν εξελιγμένου πολυμερισμού υδρόφιλων μονομερών (Menisilk), παρέχοντας υψηλή διαπερατότητα σε οξυγόνο (Asmofilcon A; Dk=129, Dk/t=161), απαραίτητη για την υγιεινή των οφθαλμών, και παράλληλα εξαίρετη υδροφιλία (40% περιεκτικότητα σε νερό) και αντοχή στα λίπη και τις πρωτεϊνες των δακρύων. Επιπλέον, ο PremiO εξασφαλίζει εντυπωσιακή αισθητικότητα λόγω της εξελιγμένης κατεργασίας των επιφανειών του μέσω νανοτεχνολογίας (Nanogloss Surface Technology). Ως αποτέλεσμα, ο PremiO έχει εξασφαλίσει άδεια από το FDA και για 6 μέρες παρατεταμένη χρήση, αποτελώντας το φακό εκλογής για θεραπευτική χρήση (π.χ. μετά από διαθλαστική χειρουργική για την επίσπευση της επούλωσης του επιθηλίου).

 

 

Το Optical House προσφέρει δωρεάν έλεγχο και εφαρμογή των παραπάνω φακών!Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε από τους ειδικούς.

ο αριθμός των ατόμων με διαταραχές στην όραση ανέρχεται σε περίπου 285 εκατομμύρια, το 65% των οποίων είναι ηλικίας άνω των 50 ετών; Από αυτούς, 39 εκατομμύρια υπολογίζεται ότι είναι οι τυφλοί.

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting