ημερήσιοι (μιας χρήσης) | Optical House

skip to main content

ημερήσιοι (μιας χρήσης)

Φακοί ΕπαφήςΦακοί Επαφής Menicon PremiOΦακοί Επαφής

Οι φακοί επαφής μιας χρήσης (ημερήσιοι), αποτελούν ενδεχομένως την πιο υγιεινή επιλογή, ιδανική για χρήση από παιδιά. Δεν χρειάζονται συντήρηση και καθαρισμό με διάλυμα φροντίδας καθώς απορρίπτονται μετά την αφαίρεσή τους απο τα μάτια στο τέλος της ημέρας. Στο Optical House θα βρείτε τους ημερίσιους φακούς επαφής Acuvue 1 Day Moist (Johnson & Johnson), τους Focus Dailies Aqua Comfort Plus της Ciba Vision καθώς και τους Acuvue True eye (Johnson & Johnson),  ημερήσιους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της ημερήσιας αντικατάστασης με την μέγιστη διαπερατότητα σε οξυγόνο που προσφέρουν τα υλικά σιλικόνης υδρογέλης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στους ημερήσιους φακούς επαφής αποτελεί ο ημερήσιος φακός επαφής Magic 1 day Menicon Flat pack που αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά (καλοκαίρι 2014)!

Ο ημερήσιος φακός επαφής Magic 1 day Menicon Flat Pack αναμένεται το προσεχές διάστημα στα καταστήματα Optical House!

Περισσότερες πληροφορίες: http://magic.menicon.co.jp/ 

οι μισοί μαθητές Γυμνασίου και το ένα τρίτο των μαθητών Δημοτικού, συμμετέχουν στις σχολικές δραστηριότητες με μειωμένη όραση;

Παρέχετε στα παιδιά καλύτερη όραση.

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting