φακοί επαφής Menicon | Optical House

skip to main content

φακοί επαφής Menicon

Φακοί ΕπαφήςΦακοί Επαφής Menicon PremiOΦακοί Επαφής

To Optical House έχει εξασφαλίσει την επίσημη διάθεση των φακών επαφής και των υγρών συντήρησης της Ιαπωνικής εταιρείας Menicon. H Menicon ιδρύθηκε από τον Kyoichi Tanaka το 1951 και σήμερα αποτελεί τη μόνη κατασκευάστρια εταιρεία διεθνώς που ενασχολείται με ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες που σχετίζονται με φακούς επαφής, όπως η ανάπτυξη καινοτόμων υλικών και βιο-υλικών (πρώτες ύλες), ο οπτικός σχεδιασμός νέων φακών επαφής και η κατασκευή φακών επαφής και διαλυμάτων συντήρησης. Επιδίωξη της Menicon αποτελεί η διανομή φακών επαφής έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την οφθαλμική υγεία των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Menicon στην Ελλάδα επικοινωνήστε στο menicon@opticalhouse.gr

η πρεσβυωπία γίνεται αισθητή στην παραγωγική ηλικία των 40-50 ετών, επηρεάζοντας ασχολίες που απαιτούν ευκρινή, κοντινή και ενδιάμεση όραση (π.χ. χρήση υπολογιστή - κινητών τηλεφώνων);

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting