έγχρωμοι/κοσμητικοί | Optical House

skip to main content

έγχρωμοι/κοσμητικοί

Φακοί ΕπαφήςΦακοί Επαφής Menicon PremiOΦακοί Επαφής

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής, επιτρέπουν την αλλαγή του χρώματος των ματιών ή ενισχύουν την υπάρχουσα απόχρωση με τεχντητό περίγραμμα που διαθέτουν στην επιφάνειά τους. Χρησιμοποιούνται συχνά για περιστασιακή χρήση (απόκριες, θέατρο) αλλά και για θεραπευτική χρήση. Είναι διαθέσιμοι είτε με συνταγή, για διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, είτε χωρίς συνταγή (plano) οπότε δεν διαθέτουν πρόσθετη διόρθωση για την όραση. Στα καταστήματα Optical House, υπάρχουν έγχρωμοι φακοί επαφής Freshlook (Ciba Vision) και Expression Colors (Cooper Vision).

Για ειδικές περιπτώσεις, όπου απαιτείται ειδική κατασκευή θεραπευτικού κοσμητικού φακού επαφής, υπάρχει άμεση συνεργασία με τις Αγγλικές εταιρείες UltraVision και David Thomas.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες, θα πρέπει να γνωρίζουν οτι για την ορθή και ασφαλή χρήση των έγχρωμων φακών επαφής, απαιτείται ενημέρωση και εφαρμογή απο επαγγελματία εφαρμοστή. Ακόμα και αν πρόκειται για περιστασιακή χρήση, είτε χωρίς διόρθωση, οι φακοί επαφής οποιαδήποτε μορφής αποτελούν ιατρικές συσκευές που έρχονται σε άμεση επαφή με τον κερατοειδή και θα πρέπει να ελέγχονται.

Διαβάστε ένα άρθρο σχετικά με τους έγχρωμους φακούς επαφής

ο αριθμός των ατόμων με διαταραχές στην όραση ανέρχεται σε περίπου 285 εκατομμύρια, το 65% των οποίων είναι ηλικίας άνω των 50 ετών; Από αυτούς, 39 εκατομμύρια υπολογίζεται ότι είναι οι τυφλοί.

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting