Συμβατικοί φακοί επαφής | Optical House

skip to main content

Συμβατικοί φακοί επαφής

Φακοί ΕπαφήςΦακοί Επαφής Menicon PremiOΦακοί Επαφής

Οι φακοί επαφής ετήσιας αντικατάστασης, κατασκευάζονται απο μαλακό, ελαστικό και υδρόφιλο πολυμερές υλικό, την υδρογέλη και καλύπτουν ολόκληρο τον κερατοειδή. Οι φακοί επαφής υδρογέλης, ετήσιας ή μηνιαίας ανιτκατάστασης, κυριάρχησαν στην αγορά των φακών επαφής για δεκαετίες αλλά τείνουν να αντικατασταθούν από τους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης οι οποίοι επιτρέπουν μεγαλύτερη μεταβίβαση οξυγόνου στον κερατοειδή απο τους συμβατικούς φακούς επαφής.

Σε περιπτώσεις όπου η εφαρμογή ετήσιων φακών υδρογέλης είναι «αναπόφευκτη», λόγω ύπαρξης υψηλής μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού,  προτείνονται φακοί επαφής με υψηλή υδροφιλία και εξελιγμένη κατεργασία επιφάνειας όπως ο Troy 74/85(David Thomas-Menicon), είτε ο Menicon Soft 72 (Menicon)

ένα σημαντικό ποσοστό των τροχαίων ατυχημάτων σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού οφείλεται σε μειωμένη όραση των οδηγών; Μην παίζεται με τη ζωή σας.

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting