φακοί επαφής | Optical House

skip to main content

φακοί επαφής

Φακοί ΕπαφήςΦακοί Επαφής Menicon PremiOΦακοί Επαφής

Στο Οptical House δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους φακούς επαφής, προμηθεύοντας ΜΟΝΟΝ φακούς από υλικά τελευταίας γενιάς, που επιτρέπουν την άρτια οξυγόνωση του κερατοειδή, καθιστώντας ασφαλή και υγιεινή την καθημερινή χρήση τους. Είναι άκρως απαραίτητο να ενημερωθεί ο Έλληνας χρήστης ότι οι συμβατικοί φακοί επαφής (φακοί προηγούμενης γενιάς, που έχουν κατακλύσει την ελληνική αγορά (και διανέμονται χωρίς συσκευασία), παρέχουν περιορισμένη οξυγόνωση του κερατοειδή, με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου (> 15 χρόνια) το 95% των χρηστών να εμφανίζει κλινικά παθολογικά συμπτώματα και το 35% αυτών να διακόπτει οριστικά τη χρήση τους!

Τα καταστήματα οπτικών Optical House στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Ρόδο προσφέρουν τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ διεξοδικού ελέγχου εφαρμογής όλων των φακών από εξειδικευμένους εφαρμοστές! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε από τους ειδικούς.

για την επιτυχή και ασφαλή συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες είναι απαραίτητο να έχετε λειτουργική όραση, χρησιμοποιώντας κατάλληλους φακούς και προστατευτικά γυαλιά;

10/04/2017

To Optical House σε νέα διεύθυνση !

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου θα μας βρειτε στο Ηράκλειο Κρήτης στην Κατεχάκη 29 ! Στη Ρόδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 20 και στο Helios boutique στην Καρπάθου 27.

To Optical House σε νέα διεύθυνση !
24/10/2016

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου με στόχο να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρόβλημα της τύφλωσης και τις επιπτώσεις του στον πάσχοντα πληθυσμό και τη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης ) 2016
OnDesign | Web Design - Web Development - Web Hosting