12 χρόνια Οptical House στο Ηράκλειο Κρήτης

Σαν σήμερα το 2007 το Optical House άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό του Ηρακλείου στην Κρήτη. Από την πρώτη μέρα εμπλουτίσαμε τη συλλογή του Optical House με γυαλιά οράσεως και ηλίου κορυφαίας ποιότητας, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη αντιμετώπιση σε κάθε πρόβλημα όρασης (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία) και για κάθε ηλικία. Με γνώμονα την οφθαλμική υγεία και τον τρόπο ζωής του Έλληνα χρήστη, εξασφαλίσαμε φακoύς επαφής από σύγχρονα υλικά και καινοτόμους οπτικούς σχεδιασμούς, παρέχοντας σωστή καθοδήγηση στο χειρισμό των φακών και τους κανόνες φροντίδας και υγιεινής τους, καλύπτοντας και τα πιο περίπλοκα περιστατικά, όπως ειδικούς φακούς για την αντιμετώπιση του κερατόκωνου και τη διόρθωση της όρασης σε οφθαλμικά τραύματα και μετεγχειρητικές επιπλοκές. Παράλληλα, το Optical House αποτέλεσε ένα κέντρο πρότυπης οπτομετρικής αξιολόγησης ασθενών με αμβλυωπία και ασθενών με χαμηλή όραση λόγω παθήσεων του αμφιβληστροειδή (π.χ. ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς) ή άλλων επίκτητων και κληρονομούμενων οφθαλμικών διαταραχών (αμφιβληστροειδοπάθειες, αμβλυωπία), παρέχοντας τα κατάλληλα βοηθήματα για κάθε περίπτωση και καινοτόμους μεθοδους εκπαίδευσης (vision training).

Bασικός εταίρος και υγειονομικός υπεύθυνος στο Optical Ηοuse στην Κρήτη είναι ο Σωτήρης Πλαΐνης, οπτομέτρης με μεταπτυχιακές σπουδες στην Αγγλία κι ερευνητής από το 2002 στο Εργαστήριο “Οπτικής και Όρασης” στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ο οποίος πλαισιώνεται από μία ομάδα συνεργατών με εξειδικευμένη επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση, συμμετέχοντας ενεργά και αδιάκοπα στις διεθνείς εξελίξεις στο ερευνητικό και εκπαιδευτικό αντικείμενο της Οπτικής και της Όρασης. Έχοντας ως προτεραιότητα την ενημέρωση του κοινού, οργανώσαμε όλο αυτό το διάστημα events, διδακτικές ημερίδες και επισκέψεις σε σχολεία και τοπικές οργανώσεις, ενώ αναπτύξαμε πρότυπες μεθόδους αξιολόγησης της όρασης των ασθενών και της ασφάλειας των οπτικών προϊόντων.

Τον Απριλιο του 2017 μεταγκατασταθήκαμε σε έναν ανανεωμένο και αρκετά μεγαλύτερο χώρο τριών επιπέδων, στην Κατεχάκη 29 προκειμένου να παρέχουμε ακόμα καλύτερα τις υπηρεσίες μας. Σήμερα, με τη χρήση εργαστηριακού εξοπλισμού αιχμής και καινοτόμων προϊόντων τελευταίας γενιάς συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας με σκοπό την επιλογή εργονομικών προϊόντων ανάλογα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις όρασης του κάθε ανθρώπου. Το ενδιαφέρον μας για έρευνα στο θεματικό πεδίο της όρασης δεν σταματά και συμμετέχουμε ανελλιπώς σε καινοτόμα ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με επιστημονικά κέντρα και διεθνείς εταιρείες.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλους μας στο Optical House, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του Έλληνα διοπτροφόρου !

 

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *